Stille logeerplekken op Ameland

B&B MarVon’s Plak in Hollum -  Ameland (FR)

Hét adres voor onbezorgde rust en vakantiegevoel

 

B&B MarVon’s Plak bevindt zich in Hollum op het westelijke deel van Ameland.
Hollum is omringd door natuurgebieden, heeft smalle straatjes met monumentale commandeurswoningen, winkels, restaurants, kroegjes, kunstgaleries en musea.
Ameland heeft 27 kilometer strand, uitgestrekte duingebieden  en is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten.

Hollum is gezellig druk met toeristen, en de B&B ligt in het dorp, maar in de kleine en knusse B&B ervaart u complete rust. Naar het strand is het slechts 1 km.

De B&B heeft een eigen ingang, douche en toilet. Het slaapgedeelte heeft 2 eenpersoons bedden.
Er is een zitje met tv en radio, een koelkast, combimagnetron, waterkoker en Senseo. Gratis wifi. Gebruik van buitenplaats met tuinstel.
Er zijn geen andere gastenkamers.

Het ontbijt wordt in de B&B geserveerd op een vooraf afgesproken tijdstip. Met dieetwensen en voorkeuren wordt rekening gehouden.

Mocht u met de auto komen: op 50 meter afstand is er voldoende parkeergelegenheid. Er is wel mogelijkheid tot in- en uitladen voor de deur.  

Prijs: inclusief ontbijt, bed- en badlinnen, schoonmaak en toeristenbelasting: € 35,- p.p. per nacht. In de zomervakantie € 10,- per nacht meer. Hond is toegestaan voor € 5,- per dag.

 

Wanneer u de reguliere boottocht Holwerd-Ameland v.v. te druk vindt,  kunt u ook kiezen voor de snellere en minder drukke watertaxi (geldig vervoersbewijs + toeslag vanaf € 7,50 voor enkele reis). Voor info zie www.wadtaxi.nl (oordopjes of anti-noisekoptelefoon mee voor alle zekerheid)

 

Contactgegevens:

0519 - 346 250
of via het aanvraagformulier op de website www.marvonsplak.nl

info@marvonsplak.nl

strong>Voorbeeld HTML