Stille logeerplekken in Utrecht

Woudenberg: 'gastenverblijf Elferink Hoeve' provincie Utrecht

 

‘Dienstbaarheid als missie en samen een eindje op’

 

Op de grens van Gelderland en Utrecht in het meest noordelijke puntje van de gemeente Woudenberg vindt u het 4-persoons gastenverblijf van Elferink Hoeve.

Er is hier weinig verkeer hoewel er natuurlijk wel eens een trekker of bromfiets voorbij rijdt. Buiten de normale geluiden van sporadische plattelandsactiviteiten vindt u hier rust.
Elferink Hoeve is een kleinschalig bedrijf met 2,5 ha weiland, Quessantschapen, Lakenvelder koeien, paarden, pony’s, kippen, parelhoenders, een kalkoenstelletje, konijnen, katten en hond Willy.

Geniet van de sfeer, de mooie luchten, natuur, de sterrenhemel ’s nachts, het bos met wandel- en ruiterroutes aan de overkant en de vele fietsroutes in de omgeving.


De rolstoelvriendelijke accommodatie is sfeervol en doelmatig ingericht, en heeft een fantastisch uitzicht over de landerijen. Het terras op het zuiden grenst aan de boomgaard.

Het drempelloze verblijf heeft vloerverwarming, goed bereikbare stopcontacten en lichtknoppen, een volledig ingerichte keuken met een onderrijdbaar en in hoogte verstelbaar aanrecht en voldoende manoeuvreerruimte voor een rolstoel.
In de kamer staat een sta-op-stoel. De badkamer heeft beugels bij het toilet en een Etac Swift douchestoel met afneembare leuningen.
Neem contact op als er eventueel nog meer aangepast meubilair nodig is. In overleg is er veel mogelijk.

De 2-persoons slaapkamer en de badkamer zijn op de begane grond, 2 extra bedden op de vide.

Geen huisdieren. Binnen niet roken.

 

De eigenaresse is tevens coach/trainer. Zie voor verdere informatie de website van Elferink Hoeve.

Prijzen : op aanvraag

Contactgegevens:

06 – 2022 8513 of
0342 – 452 252

elferinkhoeve@online.nl

www.elferinkhoeve.nl
Klik op de afbeeldingen, dan komt u bij de website van dit gastenverblijf.